Centrul Wellness Praid

Wellness Center Praid s-a deschis pe 3 iulie 2015.

Faimos despre mina de sare și posibilitățile de tratamente, Praid se află la doar câțiva kilometri distanță de renumitul Lacul Ursu din stațiunea Sovata. Centrul wellness din Praid este situat în apropierea Canionului de sare, clădirea se întinde pe o suprafață de 1900 mp, iar în jurul clădirii se mai află un teren de 7500 mp, curte interioară închisă cu locuri de parcare și iarbă verde.

Complexul a fost conceput pentru menținerea modului de viață sănătos. Oferă clienților dornici de un stil de viață sănătos oportunitate de relaxare și o gamă largă de servicii de wellness, care în viitor se vor suplimenta cu diverse proceduri de tratamente.


Centrul wellness dispune de două bazine mari, de 10x20m dimensiuni, unul cu apă dulce pentru înot și unul cu apă termală terapeutică, o piscină pentru copii de 8x3m, 2 jacuzziuri, saune, băi cu aburi, o sală fittness și vestiare.

Valoarea inedită al centrului reprezintă apa terapeutică sărată, carbogazoasă, termală cu o concentrație mare de minerale, care are sursa la 1000 m adâncime și vă așteaptă pentru păstrarea și îmbunătățirea sănătății. Apa terapeutică serecomandă, cronice, respectiv afecțiuni respiratori: reumatismale cronice degenerative, reumatismale abartriculare, afecțiuni posttraumatice ale aparatului locomotor, afecțiuni neurologice cronice periferice, afecțiuni ginecologice cronicerespectiv afecțiuni respiratorii.

Wellness Center Praid oferă posibilitate de relaxare, energizare și răsfăț pentru corp și suflet în orice perioadă a anului.