Reţete tradiţionale

  1. Supă de tăieţei cu “Churut” – Papricaş de pui cu găluşte şi salată dulce

  2. Supă “Churutoş Angadjabur” – Hribi prăjiţi cu găluşte cu brânză de oaie

  3. Supă de cartofi cu tarhon– Limbă de vită a la “vadaş”

  4. Supă de fasole cu tarhon – “Vetreţe”

  5. Ciorbă ardelenească– Sarmale

  6. Supă “Poieka” – Gulaş secuiesc

  7. Supă de pui cu prune uscate – Papricaş de gălbiori cu tarhon şi mămăligă

  8. Supă de salată cu mămăliga cosaşului – Chiftele cu sos de tarhon sau de roşii sau de cartofi

  9. Supă de varză – Tocăniţă piperată

  10. Supă de agrişă – Păstrăv în înveliş de făină de cucuruză cu mujdei